Kuru Sosis - Nitrit İçermeyen Sosis
Amacımız: Fransız mutfağının sembolü olan sucuklara eski ihtişamını geri kazandırmak!
Bu el yapımı sucuk, Aveyron'daki Laissac'taki salamura atölyemizde üretilmektedir. Sadece 3 bileşenden oluşmaktadır: domuz eti, Guérande tuzu ve Kamboçya'nın Kampot IGP karabiberi.
Bu kurutulmuş et, oda sıcaklığında 3 ay boyunca saklanabilir.
Tamamen nitrit ve koruyucu madde içermeyen bir aperatif tabağı sunmak için coppa, lonzo, sucuk, kurutulmuş et ve jambon fındığı ile birlikte servis edilecektir.
Nitrit içermeyen tüm şarküteri ürünlerimiz, Aveyron'da özenle seçilmiş domuzlardan üretilmektedir.
Menşei: Laissac, Aveyron
Ağırlık: yaklaşık 250g
İçindekiler: Domuz eti, Guérande tuzu, Kampot IGP karabiber, doğal bağırsak